Translate

Bu Blogda Ara

22 Nisan 2012 Pazar

Tur Yolu Cafe Pansiyon - Büyükada



Büyükada’da ormana ve plaja 5 dk mesafede 2 katlı eski bir Rum evinde sıcak bir misafirperverlikle, unutulmaz bir tatil geçirmeye ne dersiniz?
Orhan Kutbay’ın Evi Tur Yolu Cafe Pansiyon unutulmaz tatilinizi geçirmeniz için misafirlerimizi ağırlamak üzere sizleri bekliyor. Eski adı Kayıkhane olan plaja 100 mt mesafede, orijinaline sadık kalınarak yenilenmiş pansiyonumuzun her odasına Televizyon, gardolap, havlu, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Pansiyonumuzun 4 odasında toplam yatak kapasitesi 8-10 kişi arasındadır. Wc+Banyo her odasında mevcuttur. Oda+Kahvaltı olarak hizmet vermekteyiz. Pansiyonumuzda doğalgaz bulunduğundan kış aylarında haftasonları ve özel günlerde rezervasyon yaptırarak, Büyükada’nın muhteşem manzarası, tertemiz havası ile şehrin kalabalığından kaçabilirsiniz. Cafe olan bahçemizde ise Türk Mutfağının eşsiz tadları, ev yapımı olarak, servise sunulmakta. Cafemiz oturmalı olarak 40 kuver kapasitelidir. Omlet, menemen, tost, cornflakesin yanı sıra Günün ana yemeği, Günün Zeytinyağlısı formunuzu koruyacağanız spesiyal salatalarımız ; Sıcak ve soğuk içecekler servis edilmektedir. Bunun yanı sıra rezervasyonlu olarak yaşgünleri, iftar, brunch, özel yemek davetleri, servis etmekteyiz. Notre Dame De Sion ve Etiler Otelcilik Okulu Mezunları ve ailelerine %10 özel indirim uygulanmaktadır.
Oda ve Otel Özellikleri


24 saat açık
Bahçe


Balkon
Bar-kafe


Bebek yatağı
Buzdolabı


Çocuklu aileye uygun
Danışma


Deniz manzarası
Ek yatak


Engelli odası
Eşya dolabı (kilitli)


Faks
Havlu


Kahvaltı dahil
Kahve-çay makinası


Kışın açık
Mikrodalga fırın


Mutfak
Özel banyo


Restaurant
Saç kurutma makinası


Tarihi yapı
Televizyon


Uyandırma hizmeti
Ücretsiz gazete


Yabancı dil bilen eleman





ADRES       :Nizam Cad. No:85 - Büyükada
TELEFON  :0 216 382 17 19 
FAX            :0 216 382 17 19 
GSM           :0 535 248 06 96
                    0 542 214 70 50
                    0 535 617 58 93







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder