Translate

Bu Blogda Ara

18 Nisan 2012 Çarşamba

Çeşme Alaçatı Tropicana Galeri



Çeşme Alaçatı Tropicana Galeri House galeri adını almış çünkü sahibi bir fotoğraf sanatçısı.Alaçatı’da sanatını icra etmiş ve bunuda otelinde misafirlerine de sunmuş birisi.

Çeşme Tropicana Galeri, Alaçatı'nın kalbinde şirin bir taş otel tarzında pansiyon ve foto galerisi. Odalar ev sahibi İbrahim Duygulu'nun foto galerisi ile donatılmış. 5 oda,1 suit ve ayrıca özel küçük ev olarak, Alaçatı'nın merkezinde sakin ve cici bir sokakta yer almaktadır.

Alaçatı geçmişinden esinlenerek dekore edilmiş Menekşe, Sardunya, Orkide, Lale, Yasemin ve Zambak adını verdikleri taş odaları,banyo & WC, klima, mini bar, kablosuz internet donanımı ile misafirlerinin hizmetine sunulmaktadır.


Alaçatı Tropicana Galeri'nin 145 metrekarelik  bahçesinde bulunan  kayısı, limon, erik ve muz ağaçlarının gölgesinde yemyeşil çimlerin üzerinde,güne zinde başlamanız için her şeyi bulabilirsiniz.


Bahçelerinde yetişen organik sebze ve meyvelerden kendi ellerinizle toplayıp sizin için özenle hazırladıkları kahvaltılarınıza lezzet katın.

Klasik ve Latin müzikleri eşliğinde Tropicana Galerinin, sahibi İbrahim Duygulu'nun fotoğraflarından serpiştirilmiş bahçelerinden büyük bir keyif alacağınızı umuyoruz.



ADRES     :Yeni Mecidiye Mahallesi Cemaliye Caddesi 3058 Sokak No:9
                    İzmir / Çesme /Alaçatı
Tel             :02327167325
GSM.         :05352293959

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder