Translate

Bu Blogda Ara

22 Nisan 2012 Pazar

Ova Pansiyon-Mesudiye-Datça


2008 Yılında hizmete giren Ova Pansiyon adından da anlaşılacağı gibi Mesudiye'nin Ovabükü köyündedir. Denize sıfır konumda olan pansiyonda misafirler unutulmaz bir tatil hizmeti sunmaktadır.Bir aile işletmesi olan Ova Pansiyonda Akdeniz ve Ege yöresinden birbirinden farklı ve leziz yemek çeşitleri de sunmaktadır.Rahat ve huzurlu bir tatil geçirmeniz için bu özel aile işletmesi sizlere hizmet etmekten mutluluk duymaktadır.

Tesis özellikleri: Pansiyonda 11 oda, 3 Bungalow ev bulunmaktadır. Denize sıfır konumda ve bahçe içerisindedir. Pansiyonda; Bilgisayar, internet, uydu yayınlı tv, barbekü hizmeti, otopark ve organik tarım ürünlerinden de faydalanabilirsiniz. Oda fiyatlarına kahvaltı dahildir, plajda ücretsiz şezlong ve  şemsiyelerde bulunmaktadır. Ayrıca  sizlere özenle hazırlanmış birbirinden leziz yöresel ve zeytinyağlılar sunmaktadır.

Oda özellikleri: Odalarda duş, wc, klima, 24 saat sıcak su,kablosuz internet.Pansiyonda size sunulan kahvaltı oldukça zengin çeşitlerden oluşmaktadır. yörede yetişen birbirinden lezzetli ürünler taze olarak sabahın ilk saatlerinde toplanmaktadır. Kahvaltı çeşitleri normalin dışında ev yapımı reçeller, Datça balları, bahçemizden toplanan maydanoz, tere otu, roka, domates, salatalık, Datça zeytini ve köy yumurtasını da mutlaka tatmalısınız. Günün her saati dilediğiniz an yiyecek ve içeceklerdende yararlanabilirsiniz,ayrıca tost, sandviç, hamburger, gözleme gibi aperatiflerden, taze meyvelerden ve ücretsiz çaydan da talep edebilirsiniz.


Öğlen yemeklerinde yöresel yağlardan yapılan ev yemekleri, meze çeşitleri, zeytinyağlılar dan yiyebilir, akşamları ise taze balık ve et çeşitlerinden oluşan mangal keyfini yaşayabilirsiniz. Restoranımız da ev yemekleri, mantı, ızgara çeşitleri, yöresel yemekler, kahvaltı çeşitleri, Ege ve Akdeniz mutfağından seçmeler sunulmaktadır. Özellikle adana kebap ve şalgam mutlaka tadılması gereken yiyecek ve içeceklerdir. Akşam yemeklerinizde deniz kıyısındaki eşsiz manzarada yiyebilir, müzik eşliğinde dinlenerek mehtabı seyredebilirsiniz. 

Ovabükü bulunduğu yer ve konum itibarı ile ovaya benzediği için adını buradan almıştır, Hayıtbükü ise; hayıt ağacından gelmektedir, Yıllardır insanların gelip tatil yaptığı bu yerde el değmemiş doku ve birbirinden farklı bitkiler de mevcuttur.Arıcılığında geliştiği Mesudiye köyünde halkın geneli bu bölgeyi kalkındırmak adına pek çok faaliyete girişmiştir.Özellikle son yıllarda Datça'daki turizmin odak noktalarından birisi haline gelen Mesudiye günümüz şartlarında tatilcilerin hem ekonomik yönden hem de özellikle sessiz ve kuş sesleri içerisinde unutulmaz bir tatil yapmak istemesi yönünden bulunmaz ve vazgeçilmez bir yerdir.


Adres : Mesudiye Ovabükü Datça / Muğla / Türkiye
Telefon :(0252) 728 0105
Cep :0.532 364 4184 – 0.544 565 4184




1 yorum:

  1. Değerli blog kullanıcısı sitenizi uzun zamandır takip etmekteyim takibim sonucu sitenizi çok beğendik Halı yıkama firması olarak bu paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. Size tüm blog hayatınızda başarılar diler teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil