Translate

Bu Blogda Ara

22 Mart 2012 Perşembe

Doğunun İncisi Van”da Çağrı Merkezi Açıldı,Gençlere İş Fırsatı




Hemen hemen doğu ve güneydoğunun tüm illerinde açıldı.Bu kervana Van”da katıldı.Bir çok kızımız iş sahibi oldu.Yakında erkekler içinde personel alımı yapılacak.Gençlerin çalışacağı, bilişimle ilgili bir iş yeri açmanın lazım olduğunu düşünen Van”lı girişimci Gönül Samukay”ın Van merkezinde açtığı Son yılların modası çağrı merkezi hizmet vermeye başladı.Bu merkezde tüm fatura ödemeleri,banka işleri ve abonelik işleride yapılabilmektedir.

Çağrı merkezlerinde, şu an dünyada 15 milyon insan çalışıyor. 330 milyar dolar ciro yapıyor. Türkiye'de genç bir nüfus var.Van'da genç bir nüfus var.O halde 'gençlerimize iş alanı açmak ve bir çağrı merkezi kurmak için girişimde bulunan Gönül Samukay öncelikle personel sayısının az olduğunu,fakat zamanla personel sayısının artırılacağını ve daha fazla gence iş imkanı sağlanacağını söyledi.

Van”da Bulunan Çağrı Merkezi İçin
Şirket / İş Tanımı
Van'da faaliyet gösterecek olan Çağrı Merkezinin gelen çağrılar ve/veya dış arama birimlerinde görevlendirilecek takım arkadaşlarımızı arıyoruz.
Aranan Nitelikler
Pozitif düşünen,Hayata Gülerek Bakan,Müşteri memnuniyetinin kurumlar için vazgeçilmez olduğuna inanan,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,İletişim ve ikna yeteneğine sahip,İnsan ilişkilerinde başarılı,
Güzel ve akıcı Türkçe konuşan,Uzun süre yüksek konsantrasyonda çalışabilecek,7 gün 24 saat vardiya düzeninde görev alabilecek,Ekip ruhuna inanan ve iyi bir kariyer yapmayı hedefleyen,

Tam Zamanlı/Yarı Zamanlı çalışma imkanı mevcuttur.
Ek Bilgiler
İş Alanı
Halkla İlişkiler
Genel Yönetim
Müşteri İlişkileri-Crm
Operasyon
Satış-Pazarlama
Satış-Hizmet Sonrası Destek
Organizasyondaki Yeri
Eleman
Deneyim
Deneyimsiz
Çalışma Yeri
Van - Türkiye
Sektör
ÇAĞRI MERKEZİ
Müracaat Tel :05453340045








  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder