Translate

Bu Blogda Ara

15 Temmuz 2011 Cuma

Edirne Enez Balcı Apart Pansiyon





Pansiyon Adı: Enez Balcı Apart Pansiyon


                                             

Pansiyon Açıklaması: Enez Balcı Apart Pansiyon Yeni Gelişen Edirne’nin En önemli Tatil merkezlerinden birisi olan Enezde bulunmaktadır. Edirne’nin Tatil cenneti Enez’de sizde Tatilin Ayrıcalığını Kendi evinizdeymiş gibi Enez Balcı Apart Pansiyon’da yaşayabilirsiniz. Enez Balcı Apart Pansiyon Enez sahilinde Çam ormanlarının içinde Ve masmavi denizi ile sizlere Tatilin Tüm imkanlarını sunmak için Hazır bulunmaktadır.


1998 yılından beri hizmetinizde olan Enez Balcı Apart Pansiyon 21 apart daire ve lüks villalar şeklinde konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Enez Balcı Apart Pansiyon Evinizdeki rahatlığın aratmayacak şekilde Apart dairelerinde bütün mutfak gereçleri bulunmaktadır. Ayrıca 24 saat sıcak su, televizyon, Oturma odası, Konforlu eşyaları ile size Ev konforunda bir tatil sunmaktadır. Enez Balcı Apart Pansiyon Altınkum plajına sadece 100 m. Uzaklıktadır. Sadece özel eşyalarınızı alıp gelebilirsiniz. Gerisini Enez Balcı Apart Pansiyon sizler için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi hazırlamış bulunmaktadır.

Enez Balcı Apart Pansiyon Fiyatları 30 ile 150 TL arasındadır. Enez Balcı Apart Pansiyon fİyatları Hakkında ayrıntılı bilgi için telefon numarasından arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Enez’deki Tatil Cenneti Enez Balcı Apart Pansiyon sizleri misafir etmekten Mutluluk Duyar.

Enez Balcı Apart Pansiyon İletişim Ve Rezervasyon Numaraları: TEL: (284) 821 44 25 – (284) 821 44 94
Enez / EDİRNE

             













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder