Translate

Bu Blogda Ara

15 Temmuz 2011 Cuma

Antalya Olimpos Türkmen Ağaç Evleri


Pansiyon Adı: Olimpos Türkmen Ağaç Evleri


                            



Pansiyon Açıklaması: Herkesin hayalinde bir gün her yerden uzak sesiz sakin, güzel, neşeli, yeşilliğin bol, denize de sadece birkaç adımlık uzak da yer istediğini ve bu şekilde hayaller kurduğunu hissedebiliyoruz. Ve işte buna takriben sizlere tam da bu hayalleri karşılayacak Olimpos Türkmen Ağaç Evleri tatil merkezini tanıtmaktan gurur duyarız.

Yukarıdaki da bahsettiğimiz gibi Olimpos Türkmen Ağaç Evleri, cennetin dünya da yeri olarak adlandırılan bir bölgede konum almış olup, doğa ve yeşillikle iç içe bir mekândır. Geceleri yanan ateşin başında gitar partileri yapılan gündüzleri de mükemmel doğa havasında yapılan geziler, kahvaltılar ve çeşitli eğlenceler ile geçirebileceğiniz mükemmel bir tatil sunan Olimpos Türkmen Ağaç Evleri tamamıyla gençlere de hitap etmesiyle büyük dikkat çekiyor.

Ayrıca Olimpos Türkmen Ağaç Evleri pansiyonu sürekli olarak tatilcilere özel turlar düzenlemektedir. Bu turlar gerek çevre bölgelere gerekse denizlere olmaktadır. Ki bu turlarda Ücretlere dâhil olup, gayet eğlenceli geçmektedir. Az öncede söylediğimiz gibi biraz daha gençlere yönelik olan Olimpos Türkmen Ağaç Evleri pansiyonuna arkadaşlarınızla birlikte giderek keyifli dakikalar geçebilirsiniz. Gayet uygun fiyatlarla da tatil keyfini çıkartabilirsiniz.

Olimpos Türkmen Ağaç Evleri Telefon Numarası: 90 242 8921249
Olimpos / Antalya



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder