Translate

Bu Blogda Ara

21 Haziran 2012 Perşembe

Bitlis Tatvan Kardelen Otel




Bitlis Tatvan Kardelen Otel her biri özel tasarlanmış 2 suit Odalı, 2 sigara içilmeyen oda, Toplamda 75 Oda ve 154 yatak kapasitesi ile hizmet veren Otelin Şehir ve Dağ manzarası olup, Oda Özellikleri direk telefon, minibar, uydu tv, digiturk, merkezi klima, kuvet-banyo, wc, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir.

Bitlis Tatvan Kardelen Otel'in çalışma sistemi oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, vitamin bar. 1 alakart restoran, 1 açık büfe restoran, 2 kapalı restoran 500 kişilik olup Restorantında Türk Mutfağı ve Dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıp özel günler sunmaktadır.

Bitlis Tatvan Kardelen Otelin tam donanımlı çok amaçlı 300 kişilik toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, lazer işaretleyici, fax, klima, ışık sistemi, internet, fotokopi, telefon mevcuttur.

Tatvan Kardelen Otel Bitlis hizmetleri, merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, Tv salonu, oyun odası, internet, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Bitlis Tatvan Kardelen Otel'de sauna, masa tenisi, bilardo gibi aktivitelere sahiptir. Otel Tatvan Kardelen Bitlis şehir merkezinde olup, Muş Hava Alanına 65 km mesafede yeralmaktadır.

Konum      :Şehir Merkezinde, Göl Kenarında
Adres        :BELEDİYE YANI 13200 TATVAN/BİTLİS
Telefon      :(434) 827 95 00 Pbx
Fax           :(434) 827 95 05
İnternet Adresi: Tıklayın
E-Mail      : otelkardelen@superonline.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder