Translate

Bu Blogda Ara

6 Mart 2012 Salı

Bilecik Namlı Osmanlı Konağı Otel




Genel Özellikler:  Namlı Osmanlı Konağı huzur dolu dizaynı zengin mutfağı ve zevkli sunumları ile kendinizi evinizde hissedecek güler yüzlü personeli ve hizmetlerimizle sizi konforu ve eğlenceyi bir arada tattıracağız. Osmanlı mimarisi ve nostaljik dakikaları geçireceğiniz Namlı Osmanlı Konağı’nde sizler için sunacağımız hizmetlerden memnun kalacağınızın garantisini vermekteyiz. Bilecik’in turiztik imkanlarıyla ilgilenirken konaklama işini bize bırakın. Sizere unutamayacağınız birsüre misafir edelim
Yeme – İçme Servis ve Hizmetler: Otelimizin 100 kişilik restoranı ve 100 kişilik kahvaltı salonunda Türk ve dünya mutfaklarının yanında dünyaca ünlü Osmanlı mutfağının eşsiz yemeklerini tadabilirsiniz. Misafirlerimize 24 saat oda servisi, otopark ve kablosuz internet hizmetimiz vardır.
Ulaşım: Namlı Osmanlı Konağı Bilecik’in Söğüt ilçesinde Ertuğrul gazi türbesinin karşısında bulunmaktadır.
 Toplantı ve Seminerler:  Birçok amaç için tasarlanan 1000 kişilik toplantı salonumuzda konaklama haricinde iş görüşmelerinizi yapabilir veya doğum günü,  kına, düğün, nişan gibi organizasyonlarınızı otelimizin bahçesinde rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
 Oda Görünümleri: : Otel 10 tek kişilik ve çift kişilik oda, 2 Presental Suite, 6 Corner Suite’le birlikte toplam 28 oda 60 yatak kapasitesine sahiptir. Odalarda özel tasarımlı banyo, direkt telefon, mini bar, uydu yayını ve saç kurutma makinesi ve kablosuz internet bulunmaktadır.

Otel Özellikleri:
Konumu: Şehir
Otel Tipi: Standart
Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, TV
Öne Çıkan Özellikleri: Aile
Servisler:  24 Saat Oda Servisi, İnternet, Açık Otopark
Yeme ve İçme Alanları: Restoran
Genel Özellikler: Lobi, Bahçe


İletişim Bilgilerimiz
Adres         :Ertuğrul Gazi Mah.Kayhan cad.No:87 Bilecik  /  Söğüt  
E-Posta      :bilgi@namliosmanlikonagi.com
Tel             :0.228.3612011
Fax            :0.228.3612012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder